Galip aanwezig op Auto & Motorsport Experience

IMG 20190504 03Aanwezig, en hoe!

Niets bleef de standhouders en bezoekers bespaard: file, storm, regen, natte sneeuw ... en zelfs een zonnetje!

Maar het was een mooi evenement met veel interessante stands.

Naast de motor bewonderen, waarover Galip alle uitleg kon geven, waren er uiteraard ook zijn bekers, posters, T-shirts etc. En je kon je opgeven als Vriend van Galip!

 

Galip op Auto en Motorsport ExperienceGalip zal aanwezig zijn op de Auto & Motorsport Experience op 4 mei a.s.

Deze wordt voor de 5e keer georganiseerd. Dit zal een bijzondere editie gaan worden. Tijdens dit 2-jaarlijks evenement kan de bezoeker kennis maken met de vele soorten auto, motor en trucksport die Nederland rijk is.

Net als de vorige editie’s zal de Auto & Motorsport Experience plaatsvinden bij Toyota Louwman & Parqui te Raamsdonksveer.

Galip maakt overstap van Yamaha R125 naar Moto3

galip moto3 3galip moto3 2Seizoen 2019 gaat over een aantal weken weer van start en wij kunnen met trots zeggen dat we een overeenkomst hebben getekend met een bestaand Nederlands Moto3 Team onder de naam BV Racing Moto3!
Galip zal gaan strijden in de FIM Europe Supermono Cup 2019.

Verspreid over het seizoen zal het team samen met Galip afreizen naar 3 race-weekeinden binnen Europa. Ondanks dat het maar 3 race-weekeinden zijn, wordt er veel gereden.

Het eerste weekeind staat gepland op 26 tot 28 april 2019 op het circuit Slovakiaring in Slowakije, waarbij Galip in dat weekeind trainingen en 2 kwalificaties heeft gevolgd door 2 à 3 races.

Op 31 mei tot 2 juni zal Galip voor zijn Nederlands thuispubliek gaan strijden op het grote circuit van Assen. Met op zondag de races zal het zowiezo een feestje zijn want Galip is dan jarig en hoopt dan ook er een dubbel feestje ervan te kunnen maken.

En dan alweer de laatste race in september in Tsjechië. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de volledige race kalender!

BV Racing Moto3

BV Racing Moto3 team is een Nederlands team onder leiding van Herman van de Bunt uit Nijkerkerveen, die al eerder met andere talenten in verschillende Europese kampioenschappen heeft deelgenomen. Het team werkt met ervaren monteurs, getalenteerde professionals met jarenlange ervaring in de motorsport.
Daarnaast doet BV Racing Moto3 dit jaar mee in de FIM Europe Supermono Cup waarbij Galip de aangewezen coureur is die dit team zal verdedigen naar de top van het veld. Uiteraard staat hij er niet alleen voor en zal het hart van het team Herman van de Bunt hem hierin bijstaan met alle raad en daad.

Sponsors

151
alpine gehoorberscherming
balveren
logo chromeburner
hj van vliet etec
joma
jongeneel
Kukko logo
logo ls2
main
logo motorcentrum geldermalsen
logo scootercenter
sportcentrum physique
taco motors
logo TMF
websitebron
logo xpon

Ook sponsor worden?
Klik dan hier!