topfoto

galip satici top

028a

topfoto

0017Eerste race van het Nederlandse Gamma Yamaha R125 Cup is alweer voorbij. We kunnen terug kijken naar een geslaagde weekeind ondanks ups en downs.

Zo wist Galip zich als 3e te kwalificeren en aan de start voor race 1 op p3. Na lang wachten gingen de lampen eindelijk uit en Galip wist als eerste de bocht door te komen en hield en aantal rondes zijn koppositie aan.

Echter moest hij toegeven aan Melvin van der Voort. De gehele dag had Galip problemen met zijn voorband die niet echt beter werd. En dus moest Galip genoegen nemen met zijn 2e positie met een ruime voorsprong op de 3e man. Helaas met nog ruim 4 rondes te gaan verloor Galip zijn voorband en gleed onderuit. Toch de race nog uit kunnen rijden en finishte als 10e.

Race 2
Galip kon tijdens de start moeizaam wegkomen door technische problemen van zijn koppeling en verloor flink wat plaatsen. Vanaf p9 vocht Galip zich terug naar voren waar een groep van 3 man vochten om de 3e plaats. In de voorlaatste ronden wist Galip deze 3e plaats voor zich te winnen.
Helaas geen podium maar wel de nodige punten kunnen pakken. Op naar de volgende race in Veldhoven op 12 mei.

Sponsors

alpine gehoorberscherming
logo chromeburner
Groenendaal Transport
joma
logo ls2
logo maritime shipcleaning rotterdam
logo motorcentrum geldermalsen
logo pro liquid rotterdam
sportcentrum physique
taco motors
logo tank connect
logo TMF
Vos Carsound
Vos Concept
Vos Onderhoud & Service
websitebron

Ook sponsor worden?
Klik dan hier!