Dag 1 Test / training

Alles is goed verlopen. Goed gevoel met de motor en de goede samenwerking met Herman. Vandaag al direct veel progressie weten te maken. Veel dingen kunnen proberen en aan kunnen passen. Op naar morgen dag 2.

Dag 2 Test / training

Wederom weer een super dag gehad. Tijden wederom verbeterd per sessie. En weer diverse aanpassingen gedaan door Herman wat resulteerde in progressie met zeer goede resultaten. Gisteren -19 sec vandaag -9 sec. Op naar dag 3.

Dag 3 Test / training

In de ochtend wat problemen gehad met aanremmen voor elke bocht. De motor stuiterde aan de voorkant erg veel. Na aanpassing van de bandendruk bleef het probleem aanhouden. Dankzij de flinke dosis ervaring van Herman bleek dat de voorremschijf krom was. Nadat Herman deze vervangen heeft was het probleem opgelost en heeft Galip flink wat kilometers deze dag nog kunnen maken. Mét als resultaat weer een flinke progressie met grote stappen. Op naar helaas de 4de en laatste testdag

Dag 4 Test / training

In de ochtend was het erg koud en gebruikte Galip deze sessie om zijn nieuwe remblokjes in te rijden. Dit was wat lastig omdat hij geen gevoel had met de blokjes die doorslipten. Zo ook in de tweede sessie nog geprobeerd wat resulteerde dat Galip zijn sessie vroegtijdig beëindigde. Na goed overleg met Herman was er besloten de blokken te veranderen. 3e sessie verliep dan ook goed en de tijden gingen weer naar beneden. Helaas in de laatste sessie brak de ketting en Galip heeft hier goed op gereageerd en de motor kunnen laten uitrollen naar een veilige plaats.

We kunnen terugkijken op zeer succesvolle en leerzame testdagen waar ook de gezelligheid niet aan ontbrak.

Sponsors

151
alpine gehoorberscherming
balveren
logo chromeburner
hj van vliet etec
joma
jongeneel
Kukko logo
logo ls2
main
logo motorcentrum geldermalsen
logo scootercenter
sportcentrum physique
taco motors
logo TMF
websitebron
logo xpon

Ook sponsor worden?
Klik dan hier!